ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH KULIT, RAMBUT DAN KUKU?

Kulit Berjerawat dan Kusam.

Kuku Rapuh dan Pecah

Rambut Berkelemumur, Berminyak dan Gugur

Mesti Dah Give Up Cuba Macam-Macam Cara Tapi Hasil Tak Sama Macam Yang Anda Nak, Kan?

Majoriti wanita akan gunakan cara di bawah untuk dapatkan kesan pantas.

DRIP INJECTION

Kesan pantas dari suntikan akan bagi banyak kesan buruk kepada pengguna dan mengandungi bahan kimia yang berbahaya.

RAWATAN RAMBUT

Rawatan rambut terlalu kerap boleh menganggu pertumbuhan rambut baru dan kesuburan kulit kepala. Harga mahal pulak tu.

PEDICURE & MANICURE

Rawatan kuku yang terlalu kerap boleh menyebabkan kerosakan permanent di permukaan dan dasar kuku.

Dah banyak anda berhabisan duit untuk cari produk yang boleh beri kesan yang anda mahukan, tapi still tak jumpa, kan?

Lebih-lebih lagi memang susah nak cari solution untuk selesaikan 3 masalah (kulit, rambut & kuku) dalam 1 produk.

Duit confirm banyak habis, tapi hasil belum tentu.

Nak tahu jalan penyelesaian yang paling mudah untuk dapatkan

KULIT, RAMBUT & KUKU CANTIK SERENTAK?

INI RUPANYA RAHSIA INSTAFAMOUS NI AMALKAN UNTUK DAPATKAN

KULIT, RAMBUT & KUKU CANTIK SERENTAK!

(3 IN 1)

Hanya Dengan 3 Langkah Mudah Sahaja!
1. Koyak
2. Tuang
3. Kemam

Video dari customer yang sangat puas hati

MEMPERKENALKAN

NO 1 DI MALAYSIA UNTUK KECANTIKAN
KULIT, RAMBUT & KUKU
(3 IN 1)

100% Syarikat Keluaran Bumiputera Islam, Kilang Muslim, Pengasas Muslim!
#BMF (Buy Muslim First)

KELEBIHAN LUNALYRA!

  • Membaiki kulit dari dalam secara semulajadi.
  • Membuatkan kulit lebih glowing dan cerah.
  • Melembapkan dan menganjalkan kulit.
  • Kulit lebih sihat dan bebas dari jerawat dan pigmentasi.
  • Menguatkan rambut dari akar agar lebih sihat dan bersinar.
  • Menyuburkan dan memperbaharui sel-sel rambut.
  • Rambut lebih sihat dan kuat.
  • Membantu menguatkan dan menyihatkan kuku.
  • Kuku nampak bersinar.

KENAPA PILIH LUNALYRA BERBANDING PRODUK LAIN?

  • Mudah, tak perlu bancuh.
  • Menggunakan teknologi “sublingual” iaitu direct kemam bawah lidah.
  • Kecil, mudah dibawa.
  • Hanya perlu koyak, tuang dan kemam.
  • Berbentuk serbuk, kesan lebih pantas berbanding produk jenis tablet dan jus.
  • Bahan 100% dari ekstrak buah-buahan dan hidupan laut dalam.
  • Tiada kolagen sintetik.
  • Tiada pewarna tambahan.
  • Selamat dimakan seawal usia 16 tahun.

SIAPA YANG PATUT CONSUME LUNALYRA?

  • Mereka yang nak kulit, rambut & kuku cantik serentak.
  • Mereka yang suka jimat, 1 produk boleh selesaikan 3 masalah.
  • Mereka yang nak memiliki kuku yang cantik & bersinar.
  • Mereka yang nak selesaikan masalah rambut gugur segera.
  • Mereka yang tak suka make up tebal, nak kulit glowing dan lembap sentiasa.

MENGGUNAKAN ANTARA BAHAN-BAHAN TERBAIK DUNIA

Mempunyai Ujian Klinikal (Clinical Study)

LunaLyra menggunakan sumber Astaxanthin keluaran AstaReal yang telah dipatenkan dan ia antara bahan terbaik di dunia.

Dah Ada Lebih Daripada

0

Happy Customer Dalam Masa 17 Bulan!

LunaLyra Mempunyai Lab Test Dan Terbukti Tidak Mengandungi Bahan Merbahaya!

KULIT, RAMBUT, KUKU (3 IN 1)

Paling best LunaLyra ni sebab dalam 1 produk boleh selesaikan 3 masalah serentak. So, dah tak payah bazir duit beli 3 produk berbeza lepas ni.

KEGUNAAN 30 HARI

Sekotak LunaLyra ada 30 sachet tau. Sehari makan 1 sachet. Jadi, sekotak tu boleh makan untuk 30 hari. Sangat berbaloi.

TAK PERLU BANCUH

Masalah ramai orang sekarang adalah malas bancuh. Leceh katanya. Jangan risau, LunaLyra tak perlu bancuh pun. Koyak sacet, tuang bawah lidah, dan kemam.

KECIL, MUDAH DIBAWA

Packaging LunaLyra ni kecil jer, comel pulak tuh. Boleh simpan dalam handbag. Letak dalam poket pun boleh. So, senang nak bawak pergi mana-mana.

HALAL

Lunalyra telah dapat kesijilan Halal dari Jakim.
Tak perlu berwas was sebab kami mempunyai segala dokumentasi dan mengikut policy kementerian kesihatan Malaysai

HARI NI ADA BERITA BAIK UNTUK ANDA!

Jika anda order sekarang, kami berikan 5 Special Freegift bernilai RM55 PERCUMA!

Bonus-bonus ini diberikan hanya jika order di laman ini sahaja. Anda dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.

Free Gift #1 Free Postage

Bernilai RM10

Free Gift #2 Make Up Bag

Bernilai RM15

Free Gift #3 Make up Beauty Blender

Bernilai RM10

Free Gift #4 Clipper Set

Bernilai RM10

Free Gift #5 Konjac Sponge

Bernilai RM10

Dan Yang Paling Best Sekali Adalah...

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. AMACAM?

ANDA TAKUT TAK DAPAT BARANG BILA DAH BUAT TEMPAHAN?

Takpe jangan risau. Anda boleh guna pilihan COD (Cash On Delivery). Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen ketika barang sampai.
  • Anda akan menerima SMS daripada posmen sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.
  • Caj tambahan RM10 akan dikenakan pada pelanggan untuk pilihan COD.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!

Jom dapatkan SEKARANG pada harga 25% DISKAUN dan 5 Special Freegift ini, klik button "Order Sekarang" di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini boleh tamat pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM130 dan tiada bonus akan diberikan.

Antara Pengguna LunaLyra Di Seluruh Malaysia, Brunei & Singapura.

Stok Lunalyra Sentiasa dinanti nantikan Pengguna Setia

NAK LAGI BERITA BAIK UNTUK HARI INI

NAK LAGI MURAH?

Dengan Pembelian 5 kotak, Rm79.00 sekotak saja.

Untuk keterangan lanjut sila Whatsapp Siti di 0196674679

 

SOALAN LAZIM

LunaLyra boleh diambil oleh lelaki dan wanita yang nak selesaikan masalah kulit, rambut & kuku.

Pagi sebelum sarapan atau malam sebelum tidur.

Untuk kesan pantas boleh ambil 2 sachet sehari. Untuk kekalkan kecantikan, boleh ambil 1 sachet sehari.

LunaLyra tidak perlu berdaftar dengan KKM kerana ia dikelaskan sebagai produk makanan (bukan kategori ubat-ubatan) dan TIDAK DIKAWAL oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD).

Hanya dengan 3 langkah mudah sahaja. Koyak sachet, tuang di dalam mulut dan kemam lebih kurang 20 saat. Ia akan meresap dengan pantas.

Tidak perlu. Tuang serbuk direct ke dalam mulut dan terus kemam. Ia akan meresap dengan pantas.

Bahan-bahan utama yang digunakan didalam produk mempunyai beberap ekstrak buah buahan seperti ekstrak kranberi, ekstrak blueberi, ekstrak grape seed, ekstrak acai beri, ascorbic acid dan ekstrak delima.

Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Namun, kami ada pelanggan yang dah mula nampak kesan seawal 7 hari.

LunaLyra 100% bebas daripada bahan kimia merbahaya kerana bahan-bahan adalah 100% dari ekstrak buah-buahan dan hidupan laut dalam.

Sekotak ada 30 sachet untuk kegunaan 30 hari.

LunaLyra berperisa blueberi dengan rasa masam manis yang sangat sedap.

LunaLyra berbentuk serbuk. Tak perlu bancuh, boleh terus tuang dan kemam bawah lidah.

Ia boleh diambil seawal umur 16 tahun dan ke atas.

Boleh. Kerana LunaLyra tidak mengandungi sebarang hormon dan tidak mengganggu hormon.

LunaLyra © 2020. All Rights Reserved.

ASCA GLOBAL
11, JALAN 17/45B, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
Tel: +60196674679

Disclaimer : "Facebook *TM* or fb is a Registered Trademark of Facebook.com. The site Lunalyrabeaute.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor nor approve any of the products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners" "Privacy Policy - Term & Conditions"